ROĐENDANI

Uz animatore, dečiji rođendani postaju nezaboravni trenuci koje će deca pamtiti celog života. Animatori će se pobrinuti da se deca osećaju posebno, zabavljaju i uživaju u aktivnostima koje su odabrane za proslavu rođendana. Dečiji rođendani sa animatorima su zabavan i uzbudljiv način da se proslavi poseban dan sa prijateljima. Postoje četiri vrste rođendanskih zabava koje se mogu organizovati uz animatore, a to su Escape Room, Rođendan u Sali, Rođendan na Bazenu i Kombinacija u Sali i na Bazenu.

U ponudi imamo:

ESCAPE ROOM

Dečiji rođendani sa animatorima su zabavan i uzbudljiv način da se proslavi poseban dan sa prijateljima. Postoje četiri vrste rođendanskih zabava koje se mogu organizovati uz animatore, a to su Escape Room, Rođendan u Sali, Rođendan na Bazenu i Kombinacija u Sali i na Bazenu.

RODJENDAN U SALI

Rođendan u Sali je klasičan i popularan način proslave rođendana. Uz animatore, deca će se zabavljati igrajući igre, pevajući, plesajući i uživajući u ukusnom rođendanskom kolaču. Animatori će se pobrinuti da deci bude zabavno i da se osećaju posebno.
 

rodjendan na bazenu

Rođendan na bazenu je idealan izbor tokom cele godine. Deca će uživati u plivanju, igrama na vodi i vodenim sportovima uz nadzor animatora. Ova vrsta proslave rođendana je odličan način da se deca zabave i provedu vreme u zatvorenom bazenu, bilo da je napolju hladno ili toplo.
 

SALA + BAZEN

Kombinacija u sali i na bazenu može biti savršen izbor za decu koja žele da se zabavljaju i uživaju u različitim aktivnostima. U sali animatori će organizovati igre, pevanje i plesanje, dok će na bazenu deca uživati u plivanju i vodenim igrama.
 

ZAINTRESOVANI?

Ako želite da Vaše dete proslavi rodjendan u našem ambijentu, pod nadzorom naših trenera i animatora i napravi uspomenu sa svojim drugarima koju će pamtiti, kliknite na dugme ispod kako bi nas kontaktirali za više informacija.

Scroll to Top