Individualni časovi plivanja za decu i odrasle

Kod nas možete upisati individualnu obuku plivanja za decu i odrasle. Bez obzira na životno doba, kod nas možete plivati slobodnim ili bilo kojim drugim stilom! Naš stručni tim obučen je da radi i sa odraslima i sa decom, a ono po čemu smo prepoznatljivi jeste individualni pristup.

JEDINSTVENI PRISTUP

Trening se prilagođava vašim potrebama, željama i mogućnostima, sa ciljem da se postignu najkvalitetniji rezultati, uz podršku i motivaciju trenera.

BRŽI NAPREDAK

Posebnom metodikom, različitim elementima i kroz igru, zadovoljstvo svakom novom preplivanom distancom podstaći će vas na dalji napredak.

POVERENJE I UDOBNOST

Ljudi se osećaju udobnije i sigurnije kada treniraju sami sa instruktorom, posebno ako su početnici u plivanju. Ovo pomaže u prevazilaženju straha od vode i sticanju samopouzdanja u vodi.

RAZVOJ I ZDRAVLJE

Plivanjem preventiramo ili otklanjamo telesne deformitete, razvijamo i unapređujemo motoričke veštine i time postavljamo bazu ka celovitom razvoju bića. Instruktor prilagođava trening vama sa ciljem održavanja zdrave telesne mase, izgradnje mišićne mase, kao i poboljšanje cirkulacije i osnaživanje rada srca i pluća.

SPECIFIČNA ANALIZA

Instruktor može detaljno analizirati vašu tehniku plivanja i pružiti precizne ispravke. Ovo je ključno za unapređenje tehnike i povećanje efikasnosti plivanja. Ukoliko postoji strah od vode ili nekih aspekata plivanja, individualna obuka može vam pomoći da ih prevaziđete postepeno i uz podršku iskusnog instruktora. Individualna obuka omogućava veću fleksibilnost u vezi sa rasporedom treninga. Možete dogovoriti termine koji vam odgovaraju.

Mi slušamo, podržavamo i ohrabrujemo. Upravo zbog toga, deca u našem plivačkom klubu razviće empatiju i saosećanje, kao dve ključne karakterne osobine.

ZAKAŽITE DEMO ČAS

Promotivna cena časa: 1000 rsd
Na demo času obučićemo dete:
1. Bezbednom boravku u prostoru oko bazena
2. Bezbednom ulasku u bazen
3. Pravilnom držanju leđa, nogu i stopala
Na demo času dete upoznaje svog budućeg trenera i otkriva sve benefite plivanja.

Scroll to Top