Slobodan Stil · O Nama

O Nama

SLOBODAN STIL

Formiranje Karaktera Kroz Sport

Rad plivačkog kluba „Slobodan stil“ je baziran na konceptu razvoja slobodnog sportskog duha kod dece i odraslih. Sa posebnim fokusom na uzrast od 3 do 18 godina, naš cilj je da prenesmo etičke principe i vrednosti koje oblikuju ne samo sportske, već i životne puteve naših plivača. 

Kroz naše obuke, gradimo temelje poštovanja protivnika, fer igre, prihvatanja kako pobeda, tako i poraza, razvoja timskog i sportskog duha. Želimo da sport bude više od fizičke aktivnosti; želimo da bude prilika za učenje, rast, druženje, jačanje zajedništva i izgradnju čvrstog karaktera.

O KLUBU

Naši ciljevi, istorija, filozofija i vrednosti

UTISCI

ISKUSTVA KLIJENATA

Na bazen smo došli po preporuci i već godinu dana Petar vredno trenira plivanje sa trenerom Đoletom. Veoma smo zadovoljni pristupom i odnosom prema deci i roditeljima, treneri su stručni i profesionalni, i generalno svi su ljubazni i spremni da pomognu i objasne. Bazen je čist, termini se poštuju i svaki dogovor je lak i jednostavan. Sve pohvale i preporuke.

Tanja Grujić
Roditelj

Slobodan Stil je mesto na kom smo vec 3 godine stalni klijenti. Mi smo jako zadovoljni jer naše dete željno iščekuje časove, na njih odlazi presrećna i obožava svoje trenere. Đole je veoma posvećen i trener kog sva deca vole. Vuk Filipović i Mihajlo Milenković, su takođe predivni. Svakome bih preporučila da svoje dete dovede u PK Slobodan Stil, jer sigurno nećete pogrešiti.

Ivana Srdić
Roditelj

Hteli bismo da izrazimo veliko zadovoljstvo i uputimo sve pohvale školi plivanja Slobodan Stil. Naša starija ćerka Helena je učenik već tri godine, ona sada ima 6 i napredak u plivanju je veliki. Mlađa Kalina je član već godinu dana i svaki termin jedva dočeka. Rad sa decom je vrhunski, kao i profesionalan. Prija i pažnja koja se poklanja i nama kao roditeljima.

Porodica Tankosić
Klijenti kluba
SLOBODAN STIL

Naša Misija i Pristup

Naš cilj je razvijanje i poštovanje pozitivnih vrednosti kod dece i odraslih kako bi sport postao prilika za učenje, rast, druženje, jačanje zajedništva i izgradnju čvrstog karaktera. Naš pristup obukama je jedinstven – radimo sa svakim detetom individualno unutar grupe, koristeći pre svega ljubav i strpljenje za razvoj njihovih potencijala. Verujemo da je ova pažljiva i personalizovana podrška ključna za postizanje dugoročnog uspeha u plivanju i životu.

Naša misija je postavljanje zdrave baze koja deci omogućava da u kasnijem razvoju mogu da se bave bilo kojim sportom, a odraslima da zavole zdrav sportski život.