OSTALE USLUGE

Pored osnovne delatnosti naš klub u saradnji sa obučenim trenerima i profesorima fizičkog vaspitanja realizuje škole raznih sportova i aktivnosti.

Sportovi

Pored osnovne delatnosti naš klub u saradnji sa obučenim trenerima i profesorima fizičkog vaspitanja realizuje i boks, džudo i gimnastiku.

Aktivnosti

Dečje rođendana organizujemo na našem bazenu sali kao i na drugim lokacijama sa prilagođenom tematikom i atmosferom, dok se leti i zimi održavaju kampovi sa jedinstvenim konceptom razvoja ličnosti deteta.

Rad sa decom sa razvojnim problemima

Pomoć naših stručnih i iskusnih trenera će biti od velike koristi za decu sa razvojnim problemima, kao što su poremećaji pažnje, hiperaktivnost, autizam, razvojna disfazija, cerebralna paraliza i drugi.

HAJDE DA SE UPOZNAMO

Ljubav prema plivanju, kao bazi za raličite aktivnosti na vodi i činjenica da veliki broj dece i odraslih ne vlada veštinama plivanja dovela je do ideje za pokretanje letnjih škola plivanja. Ubrzo nakon otvaranja prve lokacije, zbog velikog interesovanja naša ideja prerasta u zvanično otvaranje plivačkog kluba. Za skoro 10 godina postojanja , na više lokacija, obučili smo preko 5000 dece i odraslih. Naš pristup deci je poseban i pun ljubavi!

Scroll to Top