ŠKOLA PLIVANJA ZA DECU

Skola plivanja deca bazen
Plivanje za decu

Fokusirani smo na obuku plivanja za decu uzrasta 3-18 godina. Obuke se organizuju u grupi sa individualnim pristupom svakom detetu. U grupi se nalazi najviše do osmoro dece i jedan trener

Praktikujemo manje grupe kako bi se trener svakom detetu posvetio individualno. Naš pristup radu sa decom je jedinstven i baziran je na dva ključna aspekta – ljubavi i strpljenja.

Kako izgleda naš čas obuke plivanja?

Kada dete dođe na trening, trener je obučen da kod deteta prepozna njegovo emotivno stanje i u skladu sa tim mu obezbedi bezbedan boravak oko bazena i u bazenu. Tokom časa trener pristupa detetu u skladu sa njegovim emotivnim stanjem, približava mu pokaznu vežbu, na način koji je detetu blizak.

Na ovaj način se kod deteta razvija poverenje, brže se oslobađa u vodi i brže uči. Ovakvim pristupom omogućavamo detetu da zavoli svaki sport, a ne samo plivanje.

Zdravlje deca plivanje

Zdravi

Plivanje samo po sebi ima brojne benefite. Jedan od najvećih se ogleda u tome što se njime mogu baviti osobe svih uzrasta, sa jednom ciljem - zdravlje. Zdravlje je primarni cilj u našem radu, jer samo zdravo dete je srećno dete. Ukoliko želite da se Vaše dete kroz igru i zabavu, razvija u najboljem smeru i da svom detetu priuštite nešto za čitav život, a to je zdravlje, na pravom ste mestu.

Bezbednost dece bazen

Bezbedni

Svedoci smo nemilih događaja koji se dešavaju svake sezone na našim kupalištima. Plivanje je veština koja čini vaše dete bezbednim kroz čitav život. Naša deca brzo rastu i veoma brzo dođe momenat kada će želeti sami sa svojim društvom da idu na bazen, more. Cilj nam je da do tog momenta ih naučimo da plivaju i budu bezbedni na kupalištima, svesni smo odgovornosti koju nosimo i trudimo se da naš posao obavimo na najvišem mogućem nivou.

Srećna deca plivanje

Srećni

Osmeh. Kao reč nekad ništa ne znači, kao pojava je sve i više od toga. Sve ono za šta se borimo, sve ono što ovaj svet čini lepšim. A dečiji osmeh, on nema cenu! On je jedini lepši od izlaska i zalaska sunca. On je jedino sunce od koga nikad nije pretoplo. Ustvari on je izlazak sunca, koji nikad neće zaći u našem klubu. Nasmej se i treniraj sa slobodnim stilom.

Lokacije škole plivanja deca bazen

Naš plivački klub školu plivanje realizuje na dve lokacije: Na lokaciji Kajmakčalanska 64 na Zvezdari, i Zemun, Banatska 18.

Bazeni sa slanom vodom koja se dva puta dnevno testira. Podno grejanje je prisutno na oba bazena.

Promotivna cena časa: 1000 rsd
Na demo času obučićemo dete:
1. Bezbednom boravku u prostoru oko bazena
2. Bezbednom ulasku u bazen
3. Pravilnom držanju leđa, nogu i stopala
Na demo času dete upoznaje svog budućeg trenera i otkriva sve benefite plivanja.

Scroll to Top