TRENERI

Kao plivački klub, u potpunosti smo posvećeni razvoju i unapređenju plivačkih sposobnosti naših članova, a naši treneri igraju ključnu ulogu u postizanju tog cilja.

Đorđe Plazinić

Nikola Gačić

Vuk Filipović

NAŠI TRENERI

Treneri plivanja su ključni članovi plivačkog tima, jer su odgovorni za pripremu plivača fizički, tehnički i mentalno. Oni su stručnjaci u plivanju i imaju znanje o najboljim praksama za razvoj tehnike i izdržljivosti u plivanju.

Đorđe Plazinić

Đorđe dolazi iz sveta plivanja, gde je svoje sportske dane započeo u PK „Užice“ za koje je osvojio preko 70 medalja za 7 godina treniranja. Ljubav prema vodi i aktivnostima na vodi pokazuje time što je dugogodišnji spasilac i član Nacionalnog tima Crvenog krsta Srbije u poplavama. Nosilac je Časnog krsta na Bogojavljenjskom plivanju u više mesta po Srbiji. Đorđe je trener u našem klubu već 5 godina.

Nikola Gačić

Uživajući u plivanju, samo dok je na moru, Nikola nije imao ambicije da trenira. Pubertetski period i odraz plivanja na psiho-fizički razvoj dovodi do shvatanja svih prednosti koje donosi plivački svet. Počinje da radi sa decom u okviru letnjih škola plivanja, postaje spasilac na vodi, upisuje „Fakultet za sport i fizičko vaspitanje“ i pokreće intezivnu priču oko razvoja klubskog sporta u plivanju. Kao i Djordje, nosilac je Časnog krsta na Bogojavljenjskom plivanju.

Vuk FILIPOVIĆ

Apsolvent Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu. Vuk se bavio plivanjem, košarkom i vaterpolom. Od 2016.godine se orjentisao na rad sa decom kao animator, trener plivanja trener u školici sporta i rad sa rekreativcima na razvoju motoričkih sposobnosti i otklanjanju telesnih deformiteta. Za sebe kaže „Volim da radim sa decom i da ih treniram , jer volim da budem uzor dobrog u njihovom životu!“

Scroll to Top