VEŠTAČKA STENA

Penjanje na veštačku stenu predstavlja dinamičan sport koji se odvija na specijalno dizajniranim strukturama, prilagođenim različitim nivoima težine i visine. Ponosno ističemo da da je Be Well fitnes centar jedini koji u zatvorenom prostoru nudi ovo jedinstveno iskustvo.

Ova aktivnost namenjena je treninzima dece svih uzrasta, sa ciljem postizanja izuzetnih rezultata u motoričkom razvoju.

Penjanje na steni kombinuje snagu, izdržljivost i koordinaciju što podstiče razvoj i jačanje kompletnog lokomotornog sistema kod dece.

Treninzi se izvode uz sve mere zaštite, kao i uz prisustvo profesionalnog instruktora, a različite discipline penjanja, prilagođene svakom nivou, učiniće svaki trening dinamičnim i uzbudljivim iskustvom. Roditelji su dobrodošli, takođe. 

U Be Well fitness centru, penjanje na veštačkoj steni nije samo sport, već i jedinstvena prilika za unapređenje motoričkih veština i otkrivanje skrivenih potencijala kod svakog penjača.

garantujemo nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Roditelji su dobrodošli, takođe. 

ZAINTRESOVANI?

Ako želite postati član našeg tima, kliknite na dugme ispod kako biste započeli proces prijave. Postati deo našeg tima znači da ćete postati deo dinamične zajednice stručnjaka koji zajedno rade sa decom i ostvaruju zajedničke ciljeve.

Scroll to Top